Opłaty za obiady w miesiącu czerwcu wynoszą 128,00zł (16 obiadów x 8.00 )
PROSZĘ O DOSTARCZENIE POTWIERDZEN ZAPLATY DO 10.06..Obiady będą wydawane do 24.06 włącznie. Zapraszam


(od września 2020 r. – Firma Bar-Tek s.c. w Toruniu)

Zapraszamy


Drodzy Rodzice! 

Prosimy zapoznać się z zasadami odpisów nieobecnych dzieci na obiedzie. 
Zasady zawarte są w regulaminie stołówki.

PAMIĘTAJCIE O DOSTARCZENIU POTWIERDZENIA WPŁATY ZA OBIADY.
Prosimy zapoznać się z zasadami odpisów nieobecnych dzieci na obiedzie.
Zasady zawarte są w regulaminie stołówki. Numer telefonu: 665 805 050

Przypominamy również o konieczności dostarczania dowodu wpłaty za obiady w formie papierowej do świetlicy lub drogą elektroniczną na adres sp3swietlica@o2.pl do dnia 10 każdego miesiąca

Z powodu braku dostarczonego potwierdzenia w wyznaczonym terminie dziecko zostaje skreślone z listy osób korzystających ze stołówki szkolnej.

Zgodnie z Regulaminem Stołówki szkolnej pkt 12.
„Rodzice zobowiązani są do dostarczenia do świetlicy dowodu wpłaty (wydruk z systemu bankowego) za obiady do 2 każdego miesiąca lub przesłanie na adres mailowy sp3swietlica@o2.pl. Dowód wpłaty jest warunkiem do wydania karty obiadowej umożliwiającej dziecku korzystanie ze stołówki szkolnej. W przypadku braku dowodu wpłaty dziecko nie otrzyma karty obiadowej i nie może jeść obiadu w szkole.

Jadłospis

Obiady dla uczniów szkoły

Poniedziałek 21.06.2021 FILET DROBIOWY W SOSIE SEROWYM, RYŻ GOTOWANY, DUSZONY GROSZEK Z MARCHEWKĄ(1,7)
Wtorek 22.06.2021  MAKARON W SOSIE BOLOŃSKIM (1,3)
Środa 23.06.2021 ZUPA BROKUŁOWA(1,7,9) (400 ml), PIEROGI LENIWE Z CYNAMONEM (1,3,7)
Czwartek 24.06.2021 SŁONECZNY KOTLET DROBIOWY, ZIEMNIAKI POSYPANE KOPERKIEM, MIZERIA (1,3,7)
Piątek 25.06.2021
Poniedziałek
Wtorek
Środa        
Czwartek
Piątek

Obiady dla uczniów oddziałów przedszkolnych.

Poniedziałek 21.06.2021  KANAPKI Z ŻÓŁTYM SEREM, SAŁATĄ MASŁOWĄ I RZODKIEWKĄ, KAWA ZBOŻOWA(1,7)ŻUREK(1,7,9), FILET DROBIOWY W SOSIE SEROWYM, RYŻ GOTOWANY, DUSZONY GROSZEK Z MARCHEWKĄ(1,7)BUDYŃ Z SOSEM OWOCOWYM (7)
Wtorek 22.06.2021  PŁATKI NA MLEKU, KANAPKA Z DŻEMEM, HERBATA OWOCOWA(1,7)ZUPA KALAFIOROWA(1,7,9), MAKARON W SOSIE BOLOŃSKIM (1,3)JOGURT NATURALNY Z GRANOLĄ I OWOCAMI(1,7)
Środa 23.06.2021 KANAPKI Z KIEŁBASĄ ŻYWIECKĄ, SAŁATĄ MASŁOWĄ I OGÓRKIEM, HERBATA OWOCOWA(1,7)ZUPA BROKUŁOWA(1,7,9), PIEROGI LENIWE Z CYNAMONEM (1,3,7) SAŁATKA OWOCOWA
Czwartek 24.06.2021 KANAPKI Z PASTĄ TWAROGOWĄ ZE SZCZYPIORKIEM I RZODKIEWKĄ, HERBATA (1,7)ZUPA KOPERKOWA Z MAKARONEM(1,7,9), SŁONECZNY KOTLET DROBIOWY, ZIEMNIAKI POSYPANE KOPERKIEM, MIZERIA (1,3,7)PĄCZEK(1,3,7)
Piątek 25.06.2021

„Wykaz substancji i produktów powodujących alergie lub reakcje nietolerancji”

1. Zboża zawierające gluten (pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, pszenica kamut)
2. Skorupiaki i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
3. Jaja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
4. Ryby i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
5. Orzeszki ziemne (arachidowe i produkty przygotowane na ich bazie)
6. Soja i produkty pochodne  (produkty przygotowane na ich bazie)
7. Mleko i produkty pochodne  (produkty przygotowane na ich bazie)
8. Orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy
pekan, orzechy brazylijskie, orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy oraz
produkty przygotowane na ich bazie)
9. Seler i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
10. Gorczyca i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
11. Nasiona sezamu i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
12. Dwutlenek siarki
13. Łubin (produkty przygotowane na ich bazie)
14. Mięczaki (produkty przygotowane na ich bazie)


Do przygotowania posiłków używane są przyprawy:
pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka, pieprz ziołowy, kwasek cytrynowy, cukier waniliowy. Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy. W wędlinach zakupionych od producenta śladowo mogą wystąpić: soja, gluten, seler.