Opłaty za obiady w miesiącu czerwcu 2022 wynoszą 112,00 zł
(14 obiady x 8.00 )  

PROSZĘ O DOSTARCZENIE POTWIERDZEŃ ZAPŁATY DO 10 CZERWCA.
W tytule przelewów proszę o wpisywanie – obiady – imię nazwisko ucznia ,klasa.

W razie pytań oraz zgłaszania nieobecności
proszę o kontakt pod nr tel. 507814727


(od września 2020 r. – Firma Bar-Tek s.c. w Toruniu)

Zapraszamy


Drodzy Rodzice! 

Prosimy zapoznać się z zasadami odpisów nieobecnych dzieci na obiedzie. 
Zasady zawarte są w regulaminie stołówki.

PAMIĘTAJCIE O DOSTARCZENIU POTWIERDZENIA WPŁATY ZA OBIADY.
Prosimy zapoznać się z zasadami odpisów nieobecnych dzieci na obiedzie.
Zasady zawarte są w regulaminie stołówki.

Przypominamy również o konieczności dostarczania dowodu wpłaty za obiady w formie papierowej do świetlicy lub drogą elektroniczną na adres sp3swietlica@o2.pl do dnia 10 każdego miesiąca.

Opłaty należy dokonać do 1 dnia każdego miesiąca na  konto szkoły:

nr 59 1160 2202 0000 0000 6737 0219 Bank Millenium S. A. 

Z powodu braku dostarczonego potwierdzenia w wyznaczonym terminie dziecko zostaje skreślone z listy osób korzystających ze stołówki szkolnej.

Zgodnie z Regulaminem Stołówki szkolnej pkt 12.
„Rodzice zobowiązani są do dostarczenia do świetlicy dowodu wpłaty (wydruk z systemu bankowego) za obiady do 2 każdego miesiąca lub przesłanie na adres mailowy sp3swietlica@o2.pl. Dowód wpłaty jest warunkiem do wydania karty obiadowej umożliwiającej dziecku korzystanie ze stołówki szkolnej. W przypadku braku dowodu wpłaty dziecko nie otrzyma karty obiadowej i nie może jeść obiadu w szkole.

Jadłospis

Obiady dla uczniów szkoły

Poniedziałek 20.06.2022STROGONOW DROBIOWY Z PIECZARKĄ I WARZYWAMI, RYŻ GOTOWANY (1)
Wtorek 21.06.2022ZUPA OGÓRKOWA (400 ml)(1,7,9), MAKARON Z TWAROGIEM (1,3,7)
Środa 22.06.2022KOTLET SCHABOWY, ZIEMNIAKI POSYPANE KOPERKIEM, DUSZONA FASOLKA SZPARAGOWA Z BUŁKĄ TARTĄ(1,3)
Czwartek 23.06.2022
Piątek 24.06.2022
Poniedziałek
Wtorek
Środa 
Czwartek
Piątek

Obiady dla uczniów oddziałów przedszkolnych.

Poniedziałek 20 .06.2022 KANAPKI Z ŻÓŁTYM SEREM, SAŁATĄ MASŁOWĄ I RZODKIEWKĄ, KAWA ZBOŻOWA (1,7)ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM (1,3,9), STROGONOW DROBIOWY Z PIECZARKĄ I WARZYWAMI, RYŻ GOTOWANY (1)KATARZYNKI W CZEKOLADZIE(1)
Wtorek 21.06.2022 PARÓWKA CIENKA NA CIEPŁO, CHLEB Z MASŁEM, HERBATA (1,7)ZUPA OGÓRKOWA (9), MAKARON Z TWAROGIEM (1,3,7) SAŁATKA OWOCOWA
Środa 22.06.2022KANAPKI Z SERKIEM WĘDZONYM I SAŁATĄ MASŁOWĄ, HERBATA (1,7)ROSÓŁ Z MAKARONEM (1,3,9), KOTLET SCHABOWY, ZIEMNIAKI POSYPANE KOPERKIEM, DUSZONA FASOLKA SZPARAGOWA Z BUŁKĄ TARTĄ(1,3)BUDYŃ CZEKOLADOWY Z SOSEM OWOCOWYM (7)
Czwartek 23.06.2022 KANAPKI Z WĘDLINĄ I OGÓRKIEM ŚWIEŻYM, HERBATA OWOCOWA(1,7)ZUPA KALFIOROWA (9), KOTLET MIELONY, ZIEMNIAKI POSYPANE NATKĄ PIETRUSZKI, DUSZONA KAPUSTA MŁODA Z DODATKIEM MARCHEWKI (1,3)JOGURT OWOCOWY(7)
Piątek 24.06.2022

„Wykaz substancji i produktów powodujących alergie lub reakcje nietolerancji”

1. Zboża zawierające gluten (pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, pszenica kamut)
2. Skorupiaki i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
3. Jaja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
4. Ryby i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
5. Orzeszki ziemne (arachidowe i produkty przygotowane na ich bazie)
6. Soja i produkty pochodne  (produkty przygotowane na ich bazie)
7. Mleko i produkty pochodne  (produkty przygotowane na ich bazie)
8. Orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy
pekan, orzechy brazylijskie, orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy oraz
produkty przygotowane na ich bazie)
9. Seler i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
10. Gorczyca i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
11. Nasiona sezamu i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
12. Dwutlenek siarki
13. Łubin (produkty przygotowane na ich bazie)
14. Mięczaki (produkty przygotowane na ich bazie)


Do przygotowania posiłków używane są przyprawy:
pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka, pieprz ziołowy, kwasek cytrynowy, cukier waniliowy. Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy. W wędlinach zakupionych od producenta śladowo mogą wystąpić: soja, gluten, seler.