Opłaty za obiady w miesiącu LUTYM 2022 wynoszą  160 zł
(20 obiadów x 8.00 ) 

PROSZĘ O DOSTARCZENIE POTWIERDZEŃ ZAPŁATY DO 10 LUTEGO.
W razie pytań oraz zgłaszania nieobecności
proszę o kontakt pod nr tel. 507814727


(od września 2020 r. – Firma Bar-Tek s.c. w Toruniu)

Zapraszamy


Drodzy Rodzice! 

Prosimy zapoznać się z zasadami odpisów nieobecnych dzieci na obiedzie. 
Zasady zawarte są w regulaminie stołówki.

PAMIĘTAJCIE O DOSTARCZENIU POTWIERDZENIA WPŁATY ZA OBIADY.
Prosimy zapoznać się z zasadami odpisów nieobecnych dzieci na obiedzie.
Zasady zawarte są w regulaminie stołówki. Numer telefonu: 665 805 050

Przypominamy również o konieczności dostarczania dowodu wpłaty za obiady w formie papierowej do świetlicy lub drogą elektroniczną na adres sp3swietlica@o2.pl do dnia 10 każdego miesiąca.

Opłaty należy dokonać do 1 dnia każdego miesiąca na  konto szkoły:

nr 59 1160 2202 0000 0000 6737 0219 Bank Millenium S. A. 

Z powodu braku dostarczonego potwierdzenia w wyznaczonym terminie dziecko zostaje skreślone z listy osób korzystających ze stołówki szkolnej.

Zgodnie z Regulaminem Stołówki szkolnej pkt 12.
„Rodzice zobowiązani są do dostarczenia do świetlicy dowodu wpłaty (wydruk z systemu bankowego) za obiady do 2 każdego miesiąca lub przesłanie na adres mailowy sp3swietlica@o2.pl. Dowód wpłaty jest warunkiem do wydania karty obiadowej umożliwiającej dziecku korzystanie ze stołówki szkolnej. W przypadku braku dowodu wpłaty dziecko nie otrzyma karty obiadowej i nie może jeść obiadu w szkole.

Jadłospis

Obiady dla uczniów szkoły

Poniedziałek 10.01.2022 ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM(7,9) (400 ML), NALEŚNIKI Z TWAROGIEM (1,3,7)
Wtorek 11.01.2022  PULPETY W SOSIE POMIDOROWYM, ZIEMNIAKI POSYPANE NATKĄ PIETRUSZKI, DUSZONE WARZYWA (1,3,7)
Środa 12.01.2022 STROGONOW DROBIOWY, RYŻ, SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ(1)
Czwartek 13.01.2022 BITKA WIEPRZOWA W SOSIE PIECZENIOWYM, GOTOWANA KASZA JĘCZMIENNA, BURACZKI DUSZONE(1)
Piątek 14.01.2022 BARSZCZ UKRAIŃSKI(9) (300 ML), KLUSKI ZIEMNIACZANE KRASZONE Z KAPUSTĄ DUSZONĄ(1,3)
Poniedziałek 20.12.2021
Wtorek 21.12.2021
Środa 22.12.2021 
Czwartek 23.12.2021
Piątek 24.12.2021

Obiady dla uczniów oddziałów przedszkolnych.

Poniedziałek 10.01.2022 KANAPKI Z WĘDLINĄ I OGÓRKIEM ŚWIEŻYM, HERBATA OWOCOWA(1,7)ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM(7,9), NALEŚNIKI Z TWAROGIEM (1,3,7)MIX ŚWIEŻYCH WARZYW
Wtorek 11.01.2022 PARÓWKA CIENKA NA CIEPŁO, CHLEB Z MASŁEM, HERBATA (1,7)BARSZCZ BIAŁY(1,9), PULPETY W SOSIE POMIDOROWYM, ZIEMNIAKI POSYPANE NATKĄ PIETRUSZKI, DUSZONE WARZYWA (1,3)BUDYŃ ŚMIETANKOWY Z SOSEM OWOCOWYM (7)
Środa 12.01.2022KANAPKI Z ŻÓŁTYM SEREM, SAŁATĄ MASŁOWĄ I RZODKIEWKĄ, KAWA ZBOŻOWA (1,7)ZUPA BROKUŁOWA(1,7,9), STROGONOW DROBIOWY, RYŻ, SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ(1)PĄCZEK Z DŻEMEM (1,3,7)
Czwartek 13.01.2022 KANAPKI Z PASZTETEM PIECZONYM I OGÓRKIEM, HERBATA (1,7)ZUPA OGÓRKOWA(1,7,9), BITKA WIEPRZOWA W SOSIE PIECZENIOWYM, GOTOWANA KASZA JĘCZMIENNA, BURACZKI DUSZONE(1)JOGURT OWOCOWY (7)
Piątek 14.01.2022 KANAPKI Z PASTĄ TWAROGOWĄ, HERBATA(1,7)BARSZCZ UKRAIŃSKI(9), KLUSKI ZIEMNIACZANE KRASZONE Z KAPUSTĄ DUSZONĄ(1,3)KATARZYNKI W CZEKOLADZIE(1)

„Wykaz substancji i produktów powodujących alergie lub reakcje nietolerancji”

1. Zboża zawierające gluten (pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, pszenica kamut)
2. Skorupiaki i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
3. Jaja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
4. Ryby i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
5. Orzeszki ziemne (arachidowe i produkty przygotowane na ich bazie)
6. Soja i produkty pochodne  (produkty przygotowane na ich bazie)
7. Mleko i produkty pochodne  (produkty przygotowane na ich bazie)
8. Orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy
pekan, orzechy brazylijskie, orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy oraz
produkty przygotowane na ich bazie)
9. Seler i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
10. Gorczyca i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
11. Nasiona sezamu i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
12. Dwutlenek siarki
13. Łubin (produkty przygotowane na ich bazie)
14. Mięczaki (produkty przygotowane na ich bazie)


Do przygotowania posiłków używane są przyprawy:
pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka, pieprz ziołowy, kwasek cytrynowy, cukier waniliowy. Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy. W wędlinach zakupionych od producenta śladowo mogą wystąpić: soja, gluten, seler.