(od września 2018 r. – Firma Bar-Tek s.c. w Toruniu)
Opłaty za obiady w miesiącu wrześniu wynoszą 104,00 zł
(16 obiadów x 6,50 zł). Wydawanie obiadów rozpocznie się z dniem 09.09.2019 zapraszamy

Drodzy Rodzice! 

Prosimy zapoznać się z zasadami odpisów nieobecnych dzieci na obiedzie. 
Zasady zawarte są w regulaminie stołówki.

PAMIĘTAJCIE O DOSTARCZENIU POTWIERDZENIA WPŁATY ZA OBIADY.
Prosimy zapoznać się z zasadami odpisów nieobecnych dzieci na obiedzie.
Zasady zawarte są w regulaminie stołówki. Numer telefonu: 665 805 050

Przypominamy również o konieczności dostarczania dowodu wpłaty za obiady w formie papierowej do świetlicy lub drogą elektroniczną na adres sp3swietlica@o2.pl do dnia 10 każdego miesiąca

Z powodu braku dostarczonego potwierdzenia w wyznaczonym terminie dziecko zostaje skreślone z listy osób korzystających ze stołówki szkolnej.

Zgodnie z Regulaminem Stołówki szkolnej pkt 12.
„Rodzice zobowiązani są do dostarczenia do świetlicy dowodu wpłaty (wydruk z systemu bankowego) za obiady do 2 każdego miesiąca lub przesłanie na adres mailowy sp3swietlica@o2.pl. Dowód wpłaty jest warunkiem do wydania karty obiadowej umożliwiającej dziecku korzystanie ze stołówki szkolnej. W przypadku braku dowodu wpłaty dziecko nie otrzyma karty obiadowej i nie może jeść obiadu w szkole.

Jadłospis

Obiady dla uczniów szkoły

Poniedziałek   09.09.2019 GULASZ WIEPRZOWY, KASZA GOTOWANA, OGÓREK KISZONY (1)
Wtorek   10.09.2019 SŁONECZNY KOTLET DROBIOWY, ZIEMNIAKI POSYPANE  NATKĄ PIETRUSZKI, DUSZONY GROSZEK Z MARCHEWKĄ (1,3,7)
Środa           11.09.2019 ZUPA Z FASOLKI SZPARAGOWEJ (400 ml), RYŻ Z SOSEM JOGURTOWO – OWOCOWYM (1,7,9)
Czwartek 12.09.2019 ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM (300 ml), PULPETY W SOSIE KOPERKOWYM, ZIEMNIAKI POSYPANE NATKĄ PIETRUSZKI, SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY (1,3,7,9)
Piątek  13.09.2019 FILET RYBNY PANIEROWANY, ZIEMNIAKI POSYPANE KOPERKIEM, SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY (1,3,4)
Poniedziałek   16.09.2019 FILET DROBIOWY DUSZONY W SOSIE SEROWYM, RYŻ GOTOWANY, SURÓWKA Z MARCHEWKI I SELERA (1,7,9)
Wtorek   17.09.2019 KOTLET POŻARSKI, ZIEMNIAKI POSYPANE NATKĄ PIETRUSZKI, MIZERIA (1,3,7)
Środa           18.09.2019 ZUPA KALAFIOROWA (300 ml), KOTLETY RYBNE DUSZONE W PORZE I MARCHEWCE, ZIEMNIAKI POSYPANE KOPERKIEM (1,3,4,7,9)
Czwartek 19.09.2019 BITKA WIEPRZOWA W SOSIE PIECZENIOWYM, ZIEMNIAKI POSYPANE KOPERKIEM, BURACZKI (1)
Piątek  20.09.2019 ZUPA JARZYNOWA Z KAPUSTĄ (400 ml), MAKARON Z TWAROGIEM  (1,3,7,9)

Obiady dla uczniów oddziałów przedszkolnych.

Poniedziałek   16.09.2019 KANAPKI Z SERKIEM TOPIONYM I RZODKIEWKĄ, KAWA ZBOŻOWA (1,7) RYŻ NA ROSOLE, FILET DROBIOWY DUSZONY W SOSIE SEROWYM, RYŻ GOTOWANY, SURÓWKA Z MARCHEWKI I SELERA (1,7,9) JOGURT (7)
Wtorek   17.09.2019 KANAPKI Z WĘDLINĄ I OGÓRKIEM, HERBATA (17) KAPUŚNIAK Z KISZONEJ KAPUSTY, KOTLET POŻARSKI, ZIEMNIAKI POSYPANE NATKĄ PIETRUSZKI, MIZERIA (1,3,7,9) KISIEL
Środa   18.09.2019 PŁATKI NA MLEKU, KANAPKA Z DŻEMEM,  HERBATA (1,7) ZUPA KALAFIOROWA (300 ml), KOTLETY RYBNE DUSZONE W PORZE I MARCHEWCE, ZIEMNIAKI POSYPANE KOPERKIEM (1,3,4,7,9) CIASTKO (1,3,7)
Czwartek 19.09.2019 KANAPKI Z WĘDLINĄ I SAŁATĄ, HERBATA OWOCOWA (1,7) ZUPA MARCHEWKOWA, BITKA WIEPRZOWA W SOSIE PIECZENIOWYM, ZIEMNIAKI POSYPANE KOPERKIEM, BURACZKI (1,9) OWOC
Piątek  20.09.2019 KANAPKI Z PASTĄ JAJECZNĄ, HERBATA (1,3,7) ZUPA JARZYNOWA Z KAPUSTĄ (400 ml), MAKARON Z TWAROGIEM  (1,3,7,9) SAŁATKA (1,7)